Meer over the joker (film of serie)

Joker Blu-Ray recensie

Joker Blu-Ray recensieJoker **** 1/2

Regie: Todd Philips (The Hangover-franchise)

Met Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Shea Whigham, Brett Cullen, Brian Tyree Henry, Glenn Fleshler, Bill Camp, Douglas Hodge, Dante Pereira-Olson,…

Speeltijd: 122′

Haal deze intense film, die mosterd haalt bij zowel Scorsese als de originele Batman, nu in huis op (4K) Blu-Ray en DVD.

Lees verder Joker Blu-Ray recensie

Joker is vanaf 5 februari 2020 beschikbaar op DVD, Blu-Ray & Video on Demand

Gold Globe-film en Oscar-favoriet Joker is zonder twijfel één van de films van 2019. Het meeslepende verhaal van psychoot Arthur Fleck, briljant vertolkt door Joaquin Phoenix, lokte volle bioscoopzalen om één va de top 5 films van 2020 te worden en ook filmcritici zijn unaniem lovend over de DC Film. Regisseur Todd Phillips schetst een duister, grauw beeld van Gotham City en de maatschappij, dat we aanschouwen door de ogen van de verschoppeling Fleck. Joker, een must-have in de collectie van elke filmliefhebber, is vanaf 5 februari 2020 beschikbaar op 4K UHD, Blu-ray™, DVD en Video on Demand. Pre-order kan nu al via iTunes, bol.com, Mediamarkt.

Lees verder Joker is vanaf 5 februari 2020 beschikbaar op DVD, Blu-Ray & Video on Demand

Joker wordt grootste KNT-release aller tijde

Joker wordt grootste KNT-release aller tijde

WarnerMedia, Todd Philips & Joaquin Phoenix lopen op wolken, want Joker doet het buiten alle verwachting bijzonder goed aan de wereldwijde box office. De stand staat inmiddels op een omzet van 788.1 miljoen dollar wat het de grootste filmrelease aller tijde maakt binnen de Rated R-films of in België KNT-films (kinderen niet toegelaten). De winst wordt op hetzelfde niveau als The Avengers: Infinity War verwacht, gezien er veel minder special effects & castleden zijn in Joker. In België staat de teller inmiddels op 440.000 bezoekers na 23 dagen wat het een succes maakt in zowel Vlaanderen als Walonnië.

Lees verder Joker wordt grootste KNT-release aller tijde

Box Office België update (2019 week 42)

Joker banner

Wie denkt dat Disney immuun is tegenover box office flops kan groot gelijk hebben. Maleficent 2: Mistress of Evil zou het volgens geruchten moeilijk krijgen aan de internationale box office, maar daar is lokaal weinig van te merken. Het springt binnen op plek nummer 2 aan de Box Office België met een omzet van 487.704 euro in zijn openingsweek. Goed en wel, maar dat is toch minder dan de vele Disney-films dit jaar, een stuk minder dan zijn voorganger die in 2014 opende met een resultaat dat bijna dubbel zo groot was en het wist het immense succes van Joker uiteraard niet te verslaan die inmiddels aan een gigantische 3,62 miljoen euro. Verrassing van de week was ongetwijfeld Hustlers die dankzij Filmfestival van Oostende en wat avant-premières een omzet deed van 262.067 euro. België heeft dus nog steeds vertrouwen in de kwalitatieve onafhankelijke film! Lion King lijkt inmiddels te stranden op zo’n 13,8 miljoen euro, terwijl  Hobbs & Shaw het moeilijk heeft om met de vele Disney-films te vechten met een omzet van lijkt te stranden op zo’n 3,79 miljoen euro.

Joker recensie door Todd Philips voor DC Film

Joker recensie door Todd Philips voor DC FilmJoker ****

Regie: Todd Philips (The Hangover-franchise)

Met Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Shea Whigham, Brett Cullen, Brian Tyree Henry, Glenn Fleshler, Bill Camp, Douglas Hodge, Dante Pereira-Olson,…

Speeltijd: 122′

Ga kijken als je hield van een mix tussen The Machinist, Venom, Taxi Driver & The Dark Knight Rises.

Lees verder Joker recensie door Todd Philips voor DC Film

The Joker is verrassende winnaar van het Film Festival Venetië

The Joker is verrassende winnaar van het Film Festival Venetië

Todd Phillips’ nieuwste film The Joker met Joaquin Phoenix in de hoofdrol heeft de wind in de zeilen, want na de vele positieve recensies is de DC Comics-film eveneens de verrassende winnaar van het Filmfestival van Venetië. Het won de Gouden Leeuw als Beste Film en versloeg daarbij o.m. The Laundromat. De Zilveren Leeuw voor Beste Regisseur ging naar Roy Andersson met About Endlessnes en de Grote Juryprijs ging naar J’accuse van Roman Polanski die zijn kat stuurde naar het festival. Beste acteur werd de Italiaan Luca Marinelli dankzij de film Martin Eden en de prijs voor Beste Actrice ging naar de Franse Ariane Ascaride in Gloria Mundi.

Lees verder The Joker is verrassende winnaar van het Film Festival Venetië