Meer over Yummy (film of serie)

Even lachen met Viva Boma! & Yummy

Wanneer 2 Vlaamse films op dezelfde dag in de zalen komen, verloopt dat niet zonder slag of stoot. Ook in het geval van de eerste Vlaamse zombiefilm YUMMY en F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma is dat niet anders. Al ging het er hier misschien nét dat tikkeltje steviger aan toe dan je zou verwachten…Mijn gedacht! De Boma-bloedworst, zou dat niet iets kunnen zijn? Oordeel vooral zelf na het zien van de video bovenaan.

De Vlaamse Yummy recensie

Yummy recensieYummy ***

Regie: Lars Damoiseaux (Undercover)

Met Maaike Neuville, Bart Hollanders, Clara Cleymans, Tom Audenaert, Benjamin Ramon, Eric Godon, Dimitri ‘Vegas’ Thivaios, Stijn Van Opstal, Steve De Roover,…

Speeltijd: 90′

Ga kijken als je hield van Welp & Ready or Not.

Lees verder De Vlaamse Yummy recensie

WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor Yummy

WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor Yummy

Liefhebbers van Welp mogen in hun nopjes zijn volgende week, want naast Star Wars IX: The Rise of Skywalker komt er volgende week een nieuwe Vlaamse horrorfilm aan, de allereerste zombiefilm van Vlaanderen dankzij het team van A Team Productions. Voor de gelegenheid geven wij bioscooptickets weg voor Yummy. Benieuwd hoe je kan winnen? Check onderaan!

Lees verder WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor Yummy

Yummy trailer is hier dankzij FACTS

Yummy trailer is hier dankzij FACTSDe eerste Vlaamse zombiefilm is een feit en dat zullen de bezoekers van FACTS geweten hebben. De YUMMY trailer werd namelijk daarnet voor het eerst getoond als surprise reveal tijdens de grootste Comic-Con van ons land. A Team Productions, bekend van Patser & Torpedo, zit als producerende machine achter YUMMY met regisseur Lars Damoiseaux aan het roer & castleden zoals Maaike Neuville (De Dag, De Twaalf), Bart Hollanders (Call Boys), Clara Cleymans (De Ridder) & Tom Audenaert (De Luizenmoeder). Denk aan liters bloed, ingewanden, gore boob jobs, zombies, nog meer bloed, blijkbaar nog meer boobjobs? Vanaf 18 december 2019 in Belgische zalen, YUMMY trailer met Maaike Neuville.

Lees verder Yummy trailer is hier dankzij FACTS

In productie: de Vlaamse zombiefilm YUMMY

In productie: de Vlaamse zombiefilm YUMMY

Vergeet de eerste zogezegde Vlaamse horrorfilm van België, want de producers van Patser, BLACK, IMAGE & Torpedo (Kobe Van Steenberghe & Hendrik Verthé) gaan in het verlengde van Welp de eerste Vlaamse zombiefilm in de Vlaamse filmgeschiedenis brengen! YUMMY is de titel, staat onder regie van de Nederlandse regisseur Lars Damoiseaux en is een actievolle horrorkomedie, waarin een jong Vlaams koppel afreist naar een goedkope Oost-Europese plastische chirurgiekliniek. Een helse trip zo blijkt. Bekijk de eerste foto’s achter de schermen van de YUMMY set onderaan. We houden jullie op de hoogte als de trailer verschijnt, maar zet 18 december 2019 nu al op de agenda, want dan komt de eerste Vlaamse zombiefilm in Belgische bioscoopzalen.

Lees verder In productie: de Vlaamse zombiefilm YUMMY