Tag Archives: Deja Vu TV

Raf Reyntjens & Natali Broods gaan internationaal met Deja-Vu

Deja-Vu TV banner voor Streamz België

Vlaams regisseur Raf Reyntjens (Paradise Trips) die recent in het nieuws kwam met de Streamz-serie Deja Vu gaat internationaal. Zijn bedrijf Fobic Film gaat aan het werk voor een internationaal debuut te maken van de recente Vlaamse serie! Het is nog niet gekend of Xenia BorremansKoen De Graeve & Willem Deschryver terugkomen, maar Natali Broods (Tabula Rasa, Over Water, Facades) staat op de lijst van actrices die sowieso opnieuw een rol zal spelen in de nieuwe internationale serie. In Déjà-Vu volgen we Florence Fierens, een drukbezette carrièrevrouw en radio host. Met haar eigen ochtendshow op de radio bereikt ze een breed publiek en zet ze zich ook in voor gelijke rechten voor vrouwen. Haar leven komt echter helemaal op zijn kop te staan, wanneer haar 15-jarige dochter Louise onverwacht overlijdt. Steeds meer blijkt dat Florences leven toch niet zo perfect verliep dan ze zichzelf voorhield. Het is pas wanneer ze plots opnieuw oog in oog staat met haar levende dochter, exact één maand voor haar dood, dat Florence beseft dat ze toch een tweede kans krijgt om haar verleden te herbeleven. Lees onze recensie over de Vlaamse serie

Continue reading Raf Reyntjens & Natali Broods gaan internationaal met Deja-Vu


Deja-Vu TV recensie op Streamz

Deja-Vu recensie op StreamzDeja-Vu *** 1/2

Regie: Raf Reyntjens (Paradise Trips)

Met Natali Broods, Xenia Borremans, Koen De Graeve, Clara Cleymans, Barbara Sarafian, Sven de Ridder, Willem Deschryver, Boris Van Severen, Janne Desmet,…

Speeltijd: 6 afleveringen / 45 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van 13 Reasons Why, Albatros, maar ook vorig werk van Natali Broods zoals Facades & Over Water.

Continue reading Deja-Vu TV recensie op Streamz

Natali Broods in nieuwe Deja Vu trailer op Streamz

Vanaf 15 maart op Streamz België, geniet van Deja-Vu trailer met namen zoals Natali Broods (Facades, Over Water), Koen De Graeve (Terug naar Morgen, Broer), Xenia Borremans (De Vijver) & Willem Deschryver (wtFOCK), Boris Van Severen, Janne Desmet, Clara Cleymans (Yummy), Barbara Sarafian (All of Us, De Dag) & Sven de Ridder (Torpedo, Red Sandra) door regisseur Raf Reyntjens & cameraman Dries Delputte.

Continue reading Natali Broods in nieuwe Deja Vu trailer op Streamz


De Vlaamse serie Deja-Vu met Natali Broods is vanaf 15 maart 2021 te zien op Streamz

Déjà-Vu | Streamz | Serie | Vlaams | Natali Broods | Fragment

Goed nieuws, MoviePulpers of streamers, want de nieuwe Vlaamse serie Deja-Vu met Natali Broods (Facades, Over Water) zal vanaf 15 maart te zien zijn op Streamz. Andere namen in de cast van Deja-Vu zijn Koen De Graeve (Terug naar Morgen, Broer), Xenia Borremans (De Vijver) & Willem Deschryver (wtFOCK), Boris Van Severen, Janne Desmet, Clara Cleymans (Yummy), Barbara Sarafian (All of Us, De Dag) & Sven de Ridder (Torpedo, Red Sandra). We krijgen bovendien een eerste fragment te zien van de nieuwe reeks. Bekijk de Deja-Vu TV clip te zien bovenaan.

Continue reading De Vlaamse serie Deja-Vu met Natali Broods is vanaf 15 maart 2021 te zien op Streamz

In productie: Déjà-Vu met Natali Broods op Streamz België

In productie Deja Vu met Natali Broods voor Streamz

De aangekondigde titels van Streamz komt stilletjes aan tot zijn einde, maar dat betekent niet dat de Vlaamse streamingdienst stil blijft zitten. Zo kondigen ze aan dat de opnames van nieuwe Streamz Original Déjà-Vu net zijn afgerond voor de nieuwe corona-maatregelen van start gaan in België. Vandaag ging de laatste opnamedag van de Streamz Original Déjà-Vu van start in Westmalle, Antwerpen. Hierin speelt Natali Broods (Facades, Over Water, Tabula Rasa) een gebroken moeder die op zoek gaat naar antwoorden rond de dood van haar dochter. De serie is een adaptatie van de Canadese reeks ‘Plan B’ en de Belgische versie wordt geregisseerd door Raf Reyntjens (Paradise Trips) en met Dries Delputte (Tabula Rasa, Albatros) achter de camera. De hoofdrol van Florence wordt dus vertolkt door Natali Broods, maar zij wordt bijgestaan door een schitterende ensemblecast met o.a. Koen De Graeve (Terug naar Morgen, Broer), Xenia Borremans (De Vijver) &  (Wtfock). Ook Boris Van Severen, Janne Desmet, Clara Cleymans (Yummy, De Ridder) & Barbara Sarafian (All of Us, De Dag) zijn te zien in de reeks.

Continue reading In productie: Déjà-Vu met Natali Broods op Streamz België