Wat te streamen in België vanaf maart 2018?

Wat te streamen in België vanaf maart 2018?

Streamingdiensten draaien op volle toeren: Netflix tekent de ene na de andere Hollywood-blockbuster, maar ook Telenet Play More brengt ambitieuze Vlaamse content uit. Daarom stellen we jullie misschien wel de meest ambitieuze Netflix-, Amazon- & Telenet Play More-aanraders van de voorbije 3 jaar voor. Wat te streamen in België vanaf maart 2018? De Dag, Jessica Jones, Annihilation, Seven Seconds & Atonement.

DE DAG (Telenet Play More)

Maaike Neuville in De Dag

Yes, je lees het goed! Er komt een nieuwe Vlaamse topserie aan en hij zal zeer snel exclusief te zien zijn op Telenet Play More. De Dag heeft een noemenswaardige cast met namen zoals o.m. Sofie Decleir, Titus de Voogdt, Jeroen Perceval, Bert Haelvoet, Maaike Neuville, Geert Van Rampelberg, Barbara Sarafian & Lynn Van Royen en zal te zien zijn vanaf 26 maart 2018. De serie volgt ook een half jaar later op VIER. Mooie reden om je aan te sluiten bij Telenet Play More.

 

JESSICA JONES S2 (Netflix België)

Wat te streamen in België vanaf maart 2018? Marvel's Jessica Jones

Na The Defenders en het recente Punisher krijgen we het 2de seizoen van Jessica Jones vanaf 8 maart 2018 te zien op Netflix België. Wij kregen de eerste 5 afleveringen te zien en zien een mooie continuering van het hele Marvel-gebeuren op Netflix België. Noteer de datum in de agenda en leest onze spoilervrije mening hier.

 

SEVEN SECONDS S1 (Netflix België)

Seven Seconds op Netflix België

Deze Seven Seconds hebben we gemist toen de trailer in het overaanbod van content in de laatste maanden van 2017 werd gelanceerd. Maar de misdaadserie van The Killing-bedenker Veena Sud rond politiecorruptie & rassenconflicten met namen zoals Regina King, Russell Hornsby, Beau Knapp & David Lyons is van absolute topkwaliteit en moet je in maart 2018 meepikken op Netflix. Streamen die handel, jongens & meisjes!

 

ANNIHILATION (Netflix België)

Annihilation op Netflix België

2018 is het jaar waarin Netflix grote Hollywoodfilms online gooit, waaronder o.m. Cloverfield Paradox, The Irishman maar ook deze Annihilation. In de Verenigde Staten flopte hij aan de box office met een magere 11 miljoen dollar omzet, maar de Amerikaanse critici zijn laaiend enthousiast over deze intelligente science fiction film met o.m. Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson, Oscar Isaac & Benedict Wong. In Europa zal hij meteen te zien zijn op Netflix, vanaf 12 maart 2018. Zet het op de agenda!

 

ATONEMENT (Amazon Prime Video België)

Atonement op Amazon Prime Video België

Met Darkest Hour heeft regisseur Joe Wright weer een awardfilm te pakken. Maar om zijn stijl te leren kennen, kan je beter even Atonement meepikken op Amazon Prime Video België. De spraakmakende oorlogsfilm heeft een schitterende cast met namen zoals Keira Knightley, James McAvoy, Juno Temple, Alfie Allen, Benedict Cumberbatch & Saoirse Ronan en het verhaal biedt een mooie toevoeging aan Christopher Nolan’s Dunkirk. Pik deze filmklassieker even mee !

Niet overtuigd van onze selectie? Het volledige aanbod is zoals steeds terug te vinden op de pagina ‘Het streamingaanbod in België‘ op MoviePulp.be.

 

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter