Meer over Beau Sejour (film of serie)

Er komt een 2de seizoen van Beau Sejour

Lynn van Rooyen in Beau Sejour

Je leest het goed! Beau Sejour, de Vlaamse culthit van het voorjaar 2017 op VRT Nu, krijgt een 2de seizoen. Het Vlaamse Audiovisueel Fonds trekt een magere 25.000 euro uit (een schril contrast tegenover de 1 miljoen dollar per aflevering voor Game of Thrones) aan productiehuis De Mensen om Sanne Nuyes en Bert Van Dael terug te brengen en een vervolg te brengen over de overleden Kato (gespeeld door Lynn Van Royen). In welke vorm dit zal verlopen, is nog een groot vraagteken. Beau Sejour is nog steeds te streamen op Netflix België en werd internationaal warm onthaald. Lynn Van Royen is momenteel te zien in de andere Vlaamse hitserie van het moment, Tabula Rasa.

Hotel Beau Sejour recensie op Netflix België

Hotel Beau Sejour recensie op Netflix België Beau Séjour **** 1/2

Bedenkers: Bert Van Dael, Benjamin Sprengers & Sanne Nuyens / Regie: Nathalie Basteyns & Kaat Beels (Clan)

Met Lynn Van Royen, Roel Vanderstukken, Johan Van Assche, Kris Cuppens, Inge Paulussen, Jan Hammenecker, Joren Seldeslachts, Barbara Sarafian, Reinhilde Decleir, Maarten Nulens,…

Speeltijd: 10 afleveringen / 50 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van Rundskop, Le FidèleThe Killing.

Lees verder Hotel Beau Sejour recensie op Netflix België

Vlaamse film daalt met 20% in 2016

1,9 miljoen bioscoopbezoekers wist de Vlaamse film in 2016 te overtuigen van zijn kunsten dankzij films zoals De Premier (384.316 bezoekers), De Buurtpolitie: de grote geldroof (150.1580 bezoekers), Achter de wolken (126.282 bezoekers), Robinson Crusoe (109.143 bezoekers) & Helden van de zee (102.768 bezoekers). Dat meldde het Vlaamse Audiovisueel Fonds ons vandaag in een officieel persbericht. Dat is een daling van zo’n 20% aan de Belgische box office, maar niet echt een verrassing gezien de straffe resultaten van Vlaamse film in het recordjaar 2015. Opvallend was het internationaal succes van de Vlaamse film met prijzen of nominaties voor o.m. D’Ardennen, Vincent, King of the Belgians, Belgica & The Land of the Enlightened. Ook spreekt Minister van Media Sven Gatz van een succesvol seriejaar met als kers op de taart Beau Sejour die als een trein opgenomen wordt door het publiek.

Lees verder Vlaamse film daalt met 20% in 2016

Bestsellerauteur Stephen King is laaiend enthousiast over Beau Séjour

En wij ook! Lees onze review hier: http://www.moviepulp.be/36224/beau-sejour-op-vrt-nu-recensie.html

Beau Séjour op VRT Nu recensie

Beau Sejour poster Beau Séjour **** 1/2

Regie: Nathalie Basteyns (Jes, Clan) & Kaat Beels (Swooni, Clan) / Bedenkers: Bert Van Dael (Clan, Rotkop), Benjamin Sprengers (Connie & Clyde) & Sanne Nuyens (De vijfhoek, Dura lex)

Met Lynn Van Royen, Roel Vanderstukken, Johan Van Assche, Kris Cuppens, Inge Paulussen, Jan Hammenecker, Joren Seldeslachts, Barbara Sarafian, Reinhilde Decleir, Maarten Nulens,…

Speeltijd: 10 afleveringen / 50 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van The Killing & Rundskop.

Lees verder Beau Séjour op VRT Nu recensie

Beau Séjour komt naar Netflix

Beau Sejour met Lynn Van Royen als Kato

De nieuwe Eén-serie Beau Séjour is een hit en dat wordt ook internationaal opgemerkt. Het productiehuis De Mensen maakte immers bekend dat er een internationale deal met Netflix in de maak is: Vanaf 16 maart 2017 zal de serie te streamen zijn op Netflix in heel de wereld buiten West-Europa. België volgt later afhankelijk van de rechten, maar dat is geen probleem, gezien Beau Séjour momenteel te streamen is op VRT Nu.

Lees verder Beau Séjour komt naar Netflix