Franchise: DC Comics

James Gunn kondigt zijn 10-jarenplan aan voor DC Film

Regisseur & producent James Gunn (Guardians of the Galaxy, Suicide Squad, Peacemaker) & Peter Safran hebben het al hard te verduren gekregen op social media met het stoppen van Dwayne Johnson als Black Adam & Henry Cavill als Superman, maar hij heeft een plan en dat doet hij uit de doeken in een 5 minuten lange aankondiging op Twitter, Instagram,& meer tegenover een of ander groot & duur event. Hij kondigt daarbij buiten de huidige slate met Shazam! Fury of the Gods, The Flash, Blue Beetle & Aquaman and the Lost Kingdom ook titels aan zoals Superman Legacy, Batman: The Brave and the Bold, Creature Commando, Waller, Lanthers, Paradise Lost, The Authority, Booster Gold, Supergirl: Woman of Tomorrow & Swamp Thing. Check it out below!

Lees verder James Gunn kondigt zijn 10-jarenplan aan voor DC Film
Geen Henry Cavill meer als Superman voor DC Extended Universe?

Het ziet er naar uit dat de DC Extended Universe opnieuw een grote naam krijgt die de franchise zal verlaten. Henry Cavill die sinds Man of Steel Superman vertolkt, is onzeker voor de toekomst. Hij zal geen cameo kunnen spelen in de nieuwste film van DC’s Shazam! alsook zijn er geen films gepland rond Superman bij DC Films & Warner Bros. Dit maakt zijn toekomst onzeker met andere projecten die op de planning staan voor de bekende acteur die onlangs te zien was in Mission: Impossible – Fallout en de hoofdrol in The Witcher zal vertolken voor Netflix. Er gaan geruchten dat Michael B. Jordan van Creed 2, Kin, Black Panther & Fahrenheit 451 de rol van Superman zal overnemen, maar een ander gerucht lijkt te wijzen op het feit dat DC-films zich gaat toespitsen op vrouwelijke superhelden met o.m. Birds of Prey & Wonder Woman 1984. De hele DC Extended Universe zit na Justice League in de slop en het zal afwachten worden tot Aquaman & Shazam! om te kijken waar de franchise naartoe zal gaan. Ook Ben Affleck is al een tijdje onzeker voor een rol in The Batman & The Joker-film met Joaquin Phoenix.

Lees verder Geen Henry Cavill meer als Superman voor DC Extended Universe?


UPDATE: Warner Bros ontdoet zich van Justice League-legacy voor Phase 2

Warner Bros ontdoet zich van Justice League-legacy voor Phase 2

Laat ons eerlijk zijn: Justice League was het grootste dieptepunt tot op heden voor DC Comics. Na het legendarische The Dark Knight-filmfranchise zag enkel Wonder Woman het licht, maar Batman vs. Superman & Suicide Squad kregen enkel maar kritiek waardoor de top van Warner Bros. twijfelde aan Justice League en er een zooitje van maakt. Het wordt nu meer en meer duidelijk dat Zack Snyder voorzichtig opzij werd gezet door Warner Bros na Batman vs. Superman en Joss Whedon de ridder op het witte paard moest worden. Het tegendeel werd realiteit. Warner Bros maakt komaf met zijn verleden en gaat nu op zoek naar nieuwe horizonten. Hoe moet het nu verder?

Lees verder UPDATE: Warner Bros ontdoet zich van Justice League-legacy voor Phase 2Zack Snyder voor Justice League, maar Joss Whedon neemt tijdelijk over

Justice League figuren op een rijDe regisseur van Man of Steel en 300 Zack Snyder zal de moeilijke regie op zich nemen om de DC Comics-wereld bij elkaar te brengen in een Justice League-film. Hierbij bevestigt Warner Bros. eindelijk dat ze de concurrentie aangaan met Marvel, maar officieel gaan ze de data van niet laten samenlopen met deze van The Avengers 2: Age of Ultron. We weten dat deze film reeds Superman (Henry Cavill), Batman (Ben Affleck) en Wonder Woman (Gal Gadot) zal integreren in het verhaal, maar ook Cyborg (vertolkt door Ray Fisher) werd onlangs aangekondigd. Justice League was een stripboek in de jaren ’60 die de superhelden Batman, Superman, Green Lantern, The Flash, Wonder Woman en Aquaman bij elkaar brachten. David S. Goyer is van de partij om het verhaal te schrijven. Wat vinden jullie van de casting? Een goede keuze? En welke superhelden willen jullie nog in de film krijgen?

BREAKING: wegens familiedrama neemt regisseur Joss Whedon over. Zack Snyder‘s dochter pleegde zelfmoord een aantal maanden terug en gezien Justice League in post-productie is, gaan zijn vrouw en hem tijd nemen om het verlies te verwerken. Joss Whedon neemt de fakkel tijdelijk over door zijn recente aanstelling als regisseur van Batgirl en weet op deze aparte manier zowel een Justice League als The Avengers-productie te leiden.


Wordt Guy Ritchie de regisseur van de nieuwe Suicide Squad?

Wordt Guy Ritchie de regisseur van de nieuwe Suicide Squad?

Warner Bros. moet nog steeds aanduiden wie de nieuwe regisseur gaat worden van de opvolger op Suicide Squad nu David Ayer bezig is aan The Gotham City Sirens met o.m. Margot Robbie (Mel Gibson was onlangs in gesprek voor Suicide Squad 2). In een interview met Variety liet regisseur Guy Ritchie reeds vallen dat hij zich graag zou betrekken bij de Suicide Squad-franchise:

I quite fancy doing Suicide Squad 2, because I thought I could do a good job with it. I can’t do it because I’m doing something else, but I’ve felt I could really do something with that.

 

De Britse regisseur die volgende week zijn nieuwe King Arthur: Legend of the Sword lanceert in bioscopen en werkt aan Disney’s realistische verfilming van Aladdin met misschien wel Will Smith als de Geest van de lamp zou in onze ogen een uitstekende keuze zijn voor een DC Comics-verfilming na het legendarische werk van Christopher Nolan. Echter wordt het zeer onwaarschijnlijk, gezien Ritchie’s agenda proppenvol zit met o.m. een televisieserie & een nieuw vervolg op Sherlock Holmes na het immense werk voor Disney. Misschien krijgen we Guy Ritchie te zien voor Suicide Squad 3?

Lees verder Wordt Guy Ritchie de regisseur van de nieuwe Suicide Squad?


Matt Reeves neemt de fakkel over van Ben Affleck

Matt Reeves wordt de nieuwe regisseur van The Batman

Niet Ben Affleck gaat Zack Snyder van de ondergang redden… Affleck was het stikbeu om continue te horen hoe het ging over The Batman in plaats van andere films waaraan hij werkte. Bovendien zag Ben Affleck algauw in dat het combineren van de rol als Batman in zoveel DC Comics-films een onmogelijke opdracht was. Warner Bros. heeft nu niemand minder dan Matt Reeves geselecteerd om de productie te leiden. Goed nieuws, want Matt Reeves komt uit de stal van J.J. Abrams met zijn regisseerwerk in Cloverfield en recente heeft hij met de nieuwe Planet of the Apes-films aangetoond dat hij heel wat in zijn mars heeft. The Batman komt naar alle waarschijnlijkheid in 2019 met een script van Geoff Johns en heeft Ben Affleck (Batman), Jeremy Irons (Alfred Pennyworth), Joe Manganiello (Deathstroke), J.K. Simmons (Commissioner Gordon) & misschien Jared Leto (The Joker) als bevestigde castnamen.Harley Quinn krijgt dan toch haar eigen solofilm

Margot Robbie als Harley Quinn wallpaper

Wat hebben we onthouden van Suicide Squad? Juist, de geweldige prestatie van Margot Robbie als Harley Quinn naast deze van Jared Leto als The Joker. De immense populariteit van Margot Robbie heeft er nu voor gezorgd dat regisseur David Ayer terug aan de bak kan voor een nieuwe slechterikkenfilm met Margot Robbie. Deze draagt voorlopig de naam Gotham City Sirens, een team-up tussen Catwoman, Poison Ivy & Harley Quinn. Uitmelkerij door Warner Bros. hoor ik je zeggen? Bij MoviePulp.be zijn we blij dat er nu dankzij DC Comics voor de 2de keer een sterke superheldin de kans krijgt op het grote doek. We vrezen enkel dat Anne Hathaway niet zal terugkomen als Catwoman. Er is ook sprake van een film rond Deadshot met Will Smith. Dat vinden we meer op uitmelkerij lijken.


UPDATE: Wordt dit de grote vijand van Batman & Superman in Justice League?

justice league logo zwart

13 mei 2016: Er gaan geruchten rond dat in deze verwijderde scène uit Batman vs. Superman de grote vijand van de eerste Justice League-film vertoond wordt. Steppenwolf en Darkseid worden als namen genoemd, maar niets werd nog bevestigd door zowel Zack Snyder als Warner Bros. Bekijk hier de verwijderde scène van Batman vs. Superman.
Lees verder UPDATE: Wordt dit de grote vijand van Batman & Superman in Justice League?