Meer over Deadpool (film of serie)

Dit waren de grootste openingsweken van 2016

Dit zijn de grootste openingsweken van 2016

België is inmiddels een volwassen bioscoopland aan het te worden. De recente lancering van de IMAX-zaal in Kinepolis Brussel en herlancering van Barco Escape toont aan dat er volop geïnvesteerd worden in de Belgische bioscopen. Ook worden er veel vaker grotere marketing budgetten ingezet in België en dat zie je aan de box office resultaten van de eerste week. Highlights dit jaar waren de pop-up stand van Fox Belgium op de Meir voor de film Suicide Squad en Snapchat campagnes van Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children met creatieve filters. Maar welke impact hebben deze op de effectieve box office resultaten? Daarom stellen we jullie graag de grootste openingsweken van 2016 voor!

Lees verder Dit waren de grootste openingsweken van 2016

Deadpool Blu-Ray review

Deadpool posterDeadpool **** 1/2

Regie: Tim Miller

Met Ryan Reynolds, Morena Baccarin, T.J. Miller, Gina Carano, Ed Skrein, Brianna Hildebrand, Greg LaSalle, Stefan Kapicic, Leslie Uggams, Karan Soni, Randal Reeder

Speeltijd: 108′

Ga kijken als je hield van Crank & X-Men.

Lees verder Deadpool Blu-Ray review

Box Office België update (2016 week 9)

Deadpool banner

De magere opkomst van de voorbije weken heeft ervoor gezorgd dat Deadpool nog steeds de Belgische bioscoopzalen vult met een mooie 2,5 miljoen euro als gevolg na 3 weken. Hail, Caesar! ging serieus onderuit aan de Belgisch box office in week 8 van 2016 door amper 137.361 euro, minder als Dirty Grandpa die verrassend bijna 200.000 euro ophaalde in zijn eerste week. Maar het kan erger: In week 9 hadden we enkel Zoolander 2 en Jane Got A Gun om naar uit te kijken, beide komen terecht op zeer matige plaatsen zoals plaats 11 met 46.079 euro en plaats 26 met 14.409 euro in hun eerste week. De Franse film Pattaya kwam daarentegen binnen op plek 4 met 247.968 euro.

Een 360° view op het favoriete café van Deadpool Hellhouse

#Deadpool staat #1 in de Box Office, dus kan hij even een pint gaan pakken. Kijk rond in 360º!

Geplaatst door Deadpool Movie op maandag 15 februari 2016

Box Office België update (2016 week 7)

deadpool banner

Over de plas is Deadpool allerlei Februari-recorden aan het breken, zelf het Valentijn-record van Fifity Shades of Grey ging aan dingelen. In België haalde het maar liefst 1,21 miljoen euro op en moet daarbij nog steeds de kroon afdragen aan Fifty Shades of Grey, maar wat een resultaat! Beste resultaat voor 2016 tot hiertoe, beter als zijn franchise-genoten X-Men ooit heeft behaald en een 2de plek in de top 3 beste openingsweekend voor een comic book-verfilming in België (enkel Spider-man 3 deed ooit beter in België). Disney boert ook weer lekker met Zootopia dit een mooie 1,13 miljoen euro ophaalde tijdens de krokusvakantie. The Revenant donderde na 2 weken aan de top naar de 4de plaats achter Alvin & The Chipmunks: The Road Chip, maar mag tevreden zijn met meer dan 2,73 miljoen euro na 3 weken. Verrassing van de voorbije weken is Les Tuche 2 die 2 weken terug binnenkwam op plaats 2 met 521574 euro omzet en ook How To Be Single verraste met 310.128 euro in zijn eerste week de voorbije week (plek 6). Ride Along 2, Point Break & The Boy deden het de voorbije weken gemiddeld met rond de 150.000 euro omzet in zijn eerste week. Star Wars VII: The Force Awakens flirt nog steeds met de ondergrens van 10 miljoen euro en lijkt dus niet hoger dan een top 5-notering te worden aan de Box Office België.

De Belgische Deadpool review

Deadpool posterDeadpool **** 1/2

Regie: Tim Miller

Met Ryan Reynolds, Morena Baccarin, T.J. Miller, Gina Carano, Ed Skrein, Brianna Hildebrand, Greg LaSalle, Stefan Kapicic, Leslie Uggams, Karan Soni, Randal Reeder

Speeltijd: 108′

Ga kijken als je hield van Crank & X-Men.

Lees verder De Belgische Deadpool review

Alle Super Bowl trailers van 2016 op een rij
Lees verder Alle Super Bowl trailers van 2016 op een rij

Nieuwe red-band Deadpool trailer 2

Ryan Reynolds is terug als Deadpool in de eerste Deadpool trailer

20th Century Fox blijft de 2de succesvol gelanceerde comic book-franchise na Batman ooit, uitbuiten om zo toch meer records in huis te halen. Deze keer stellen ze regisseur Tim Miller aan om de fout uit X-Men Origins: Wolverine op te lossen en Deadpool tot een waardige opvolger van diens Cinematic Universe om te dompelen. X-Men: Days of Future Past heeft alleszins voor een clean slate gezorgd, gezien de tijdlijn volledig veranderd is. Deze keer geen volledig glad geschoren Mad Max-personage, eerder een ludieke en speels figuur dat terug naar de oorsprong van de stripboeken gaat. Met Hugh Jackman die zijn laatste jaren slijt als Wolverine, is er ondertussen een nieuwe anti-held nodig. We zijn benieuwd of het Gambit of Deadpool wordt (de box office cijfers zullen het uitwijzen). Geniet alleszins van de 2de Deadpool trailer met Ryan Reynolds maar ook Gina Carano (Angel Dust), Morena Baccarin (Copycat), Daniel Cudmore (Colossus), T.J Miller (Weasel) & Ed Skrein (Ajax), vanaf 10 februari 2016 in de Belgische bioscopen.
Lees verder Nieuwe red-band Deadpool trailer 2