Franchise: Deadpool

Deadpool 1 & 2 recensie op Disney Plus België

Deadpool 1 & 2 recensie op Disney Plus BelgiëDeadpool **** 1/2 / Deadpool 2 ****

Regie: Tim Miller (Terminator Dark Fate) / David Leitch (John Wick, Atomic Blonde)

Met Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, Zazie Beetz, Eddie Marsan, Terry Crews, Rob Delaney, Bill Skarsgård, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Leslie Uggams, Karan Soni, Paul Wu, Brad Pitt, Gina Carano, Ed Skrein, Brianna Hildebrand, Greg LaSalle, Stefan KapicicKaran Soni, Randal Reeder,…

Speeltijd: 108′ & 119′

Ga kijken als je hield van Crank, Logan & X-Men First Class-films.

Lees verder Deadpool 1 & 2 recensie op Disney Plus België


Dit waren de grootste openingsweken van 2016

Dit zijn de grootste openingsweken van 2016

België is inmiddels een volwassen bioscoopland aan het te worden. De recente lancering van de IMAX-zaal in Kinepolis Brussel en herlancering van Barco Escape toont aan dat er volop geïnvesteerd worden in de Belgische bioscopen. Ook worden er veel vaker grotere marketing budgetten ingezet in België en dat zie je aan de box office resultaten van de eerste week. Highlights dit jaar waren de pop-up stand van Fox Belgium op de Meir voor de film Suicide Squad en Snapchat campagnes van Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children met creatieve filters. Maar welke impact hebben deze op de effectieve box office resultaten? Daarom stellen we jullie graag de grootste openingsweken van 2016 voor!

Lees verder Dit waren de grootste openingsweken van 2016Box Office België update (2016 week 9)

Deadpool banner

De magere opkomst van de voorbije weken heeft ervoor gezorgd dat Deadpool nog steeds de Belgische bioscoopzalen vult met een mooie 2,5 miljoen euro als gevolg na 3 weken. Hail, Caesar! ging serieus onderuit aan de Belgisch box office in week 8 van 2016 door amper 137.361 euro, minder als Dirty Grandpa die verrassend bijna 200.000 euro ophaalde in zijn eerste week. Maar het kan erger: In week 9 hadden we enkel Zoolander 2 en Jane Got A Gun om naar uit te kijken, beide komen terecht op zeer matige plaatsen zoals plaats 11 met 46.079 euro en plaats 26 met 14.409 euro in hun eerste week. De Franse film Pattaya kwam daarentegen binnen op plek 4 met 247.968 euro.


Een 360° view op het favoriete café van Deadpool Hellhouse

#Deadpool staat #1 in de Box Office, dus kan hij even een pint gaan pakken. Kijk rond in 360º!

Geplaatst door Deadpool Movie op maandag 15 februari 2016

Box Office België update (2016 week 7)

deadpool banner

Over de plas is Deadpool allerlei Februari-recorden aan het breken, zelf het Valentijn-record van Fifity Shades of Grey ging aan dingelen. In België haalde het maar liefst 1,21 miljoen euro op en moet daarbij nog steeds de kroon afdragen aan Fifty Shades of Grey, maar wat een resultaat! Beste resultaat voor 2016 tot hiertoe, beter als zijn franchise-genoten X-Men ooit heeft behaald en een 2de plek in de top 3 beste openingsweekend voor een comic book-verfilming in België (enkel Spider-man 3 deed ooit beter in België). Disney boert ook weer lekker met Zootopia dit een mooie 1,13 miljoen euro ophaalde tijdens de krokusvakantie. The Revenant donderde na 2 weken aan de top naar de 4de plaats achter Alvin & The Chipmunks: The Road Chip, maar mag tevreden zijn met meer dan 2,73 miljoen euro na 3 weken. Verrassing van de voorbije weken is Les Tuche 2 die 2 weken terug binnenkwam op plaats 2 met 521574 euro omzet en ook How To Be Single verraste met 310.128 euro in zijn eerste week de voorbije week (plek 6). Ride Along 2, Point Break & The Boy deden het de voorbije weken gemiddeld met rond de 150.000 euro omzet in zijn eerste week. Star Wars VII: The Force Awakens flirt nog steeds met de ondergrens van 10 miljoen euro en lijkt dus niet hoger dan een top 5-notering te worden aan de Box Office België.